Despre noi

PRO FENSTER inseamna o echipa de oameni dedicati si o compania care activeaza in orasul Bistrita de peste 10 ani. Cu ajutorul echipei sale de oameni pregatiti in domeniu firma a cunoscut un ritm de dezvoltare rapid. Aceasta companie este specializata in productia de ferestre si usi termoizolante. Prin profesionalism, eficienta si calitatea produselor am reusit sa indeplinim dorintele clientilor nostri. Asadar aceste aspect nu fac decat sa ne mentina pozitia pe care o ocupam pe piata si sa intareasca dorinta noastra de a fi mereu in top.

Scopul nostru este sa oferim solutii, asadar executam lucrari de calitate bazandu-ne pe siguranta, fiabilitate si durabilitate. In prezent recomandam produsele pe profil VEKA, datorita design-ului particular, a prezentei deosebite, pot fi folosite in medii neconventionale cat si pentru a realiza diverse forme si structure. Sistemele VEKA sunt de o eleganta simpla, si au o eficienta de neegalat. De asemenea produsele noastre sunt realizate conform standardelor de calitate, cu profile si feronerii fabricate in Germania, acest fapt garanteaza si calitatea
acestora.

Datorita clientilor multumiti care au apelat la serviciile noastre ne am format si sloganul nostru : „Calitatea e cea mai buna reteta!”. PRO FENSTER este o companie de referinta in mediul de afaceri, si promite calitate premium si cel mai bun pret pentru produsele si serviciile oferite.